Ekocell

Interijer

Interijer

EKOCELL Interijer, specijaliziran je za stvaranje impresivnih interijera koji kombiniraju funkcionalnost i ljepotu. Naš stručan dizajn i vješti izvršitelji radova zajedno rade na transformiranju vašeg prostora u odraz vašeg jedinstvenog stila i osobnosti.

Naše usluge uključuju: Dizajn interijera, Planiranje prostora, Konzultacije o boji, Dizajn rasvjete, Odabir i nabava namještaja

Ideja

Naš pristup dizajnu započinje razgovorom s vama kako bismo bolje razumjeli vaše želje i potrebe. Na temelju tih informacija, naš tim kreativaca razvija inspirirajuće koncepte koji će transformirati vaš interijer. S obzirom na vašu estetiku i funkcionalne ciljeve, stvaramo vizualne smjernice, skice i prijedloge za promjene u prostoru. Ideja je prva faza koja vam pomaže vizualizirati budući izgled vašeg interijera.

Izvedba

Nakon što se usuglasimo oko ideje, prelazimo na fazu detaljnog rješenja. Ovdje ćemo razraditi planove, tehničke nacrte i specifikacije materijala i opreme potrebne za implementaciju dizajna. Također ćemo vam pružiti procjenu troškova kako biste imali jasnu sliku o financijskim aspektima projekta. Ova faza osigurava da svi tehnički aspekti budu pokriveni, uključujući i sve potrebne dozvole.

Ključ u ruke

U ovoj najkompletnijoj usluzi, mi preuzimamo odgovornost za sve korake projekta. To uključuje odabir materijala i izvođača, koordinaciju svih radova i redovito praćenje napretka. Također se brinemo o kvaliteti izvođenja i rješavanju eventualnih izazova koji se mogu pojaviti tijekom izvedbe. Na kraju, isporučujemo vam potpuno uređen i funkcionalan interijer koji odražava vašu početnu ideju.

Stručno savjetovanje

Stručno savjetovanje pruža vam priliku da iskoristite naše znanje i iskustvo kako biste samostalno radili na poboljšanju svog interijera. Naši dizajneri će vas voditi kroz proces donošenja odluka o bojama, materijalima, rasporedu namještaja te drugim važnim aspektima dizajna. Ovo savjetovanje može biti od pomoći ako želite raditi manje promjene u svom prostoru ili imate određena pitanja vezana uz dizajn.

Kontaktirajte nas

EKOCELL vjeruje da svaki klijent zaslužuje kvalitetnu izgradnju korištenjem vrhunskih materijala. Naš cilj je premašiti vaša očekivanja i stvoriti prostor na koji ćete se moći osloniti godinama. Kontaktirajte nas danas kako biste dogovorili konzultaciju i započeli svoje putovanje s nama.

Ul. Hrvatskih branitelja 43 G,

10431, Sveta Nedelja

Kontakt telefon

+385 95 915 2692